Известие

Collapse
No announcement yet.

ИЗПОВЕДАЛНЯ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
    Аз пък за трета седмица ще си дам почти всички пари за колата-лоша 166
    Гладуването не е толкова неприятно, като знаеш, че колата ти е оправена, нали w
    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• отивам на малко съботен риболов
      Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
      Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

• Първоначално публикувано от Светланчи Покажи съобщение
        Немският език изобщо не е труден!
        За швабите?...
        Първоначално публикувано от Galof Покажи съобщение
        отивам на малко съботен риболов
        Завиждам ти благородно.Аз ще ходя на съботна работа след малко.

Comment

• А аз не съм спал добре, щото мислих куп глупости как да станат. Нищо не помага за безсъние както опитите да измислиш решение как да решиш дали си решил

Офффф дано се намери решение та да се наспя днес.
          sigpic
          Живота е компот и всеки се бори за слива във него.
          АЛФА РОМЕО 156 1,9 JTD предишна
          АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD сегашна 150p.s. 2003г

Comment

• Събота е!Ще ида на работа малко по-късно!Но иначе ме събудиха в 4,30- ебати кефа!
            Алфа Ромео 156 1,9 JTD Sportwagon
            2001год 115кс + ремап

Comment

• Първоначално публикувано от jzonkom Покажи съобщение
              Събота е!Ще ида на работа малко по-късно!Но иначе ме събудиха в 4,30- ебати кефа!
              Еми тей тес мацки не те оставят на мира
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                Гладуването не е толкова неприятно, като знаеш, че колата ти е оправена, нали w
                Абе тя алфата си иска своето,ма малко ще почака
                Alfa 155 1.7,1.8 ex
                Alfa 166 2.4 3 ex
                155 1.8 MY 95 sport

Comment

• Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
                  Абе тя алфата си иска своето,ма малко ще почака
                  Ники ще е на здравословно гладуване.
                  ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Никой не ебава движението с предимство, колегиалността и минималните мозъчни напъни да не заемаш 3 места на паркинга, та да може и другарчето да си намери местенце. Ей ма скофтен народ.
                    За 2 дена само от късмет съм се разминала 10на пъти да не ме направят на хармоника, ама до кога ли ще е.
                    Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                    AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
                      Никой не ебава движението с предимство, колегиалността и минималните мозъчни напъни да не заемаш 3 места на паркинга, та да може и другарчето да си намери местенце. Ей ма скофтен народ.
                      За 2 дена само от късмет съм се разминала 10на пъти да не ме направят на хармоника, ама до кога ли ще е.
                      Докато не си купиш 'жипка, тогава гледай сеир )
                      Arena Coast Customs

Comment

• Искам да ви кажа колко ми е зле легнах си в 5 сутринта и станах в 8:30 и много ми се спи.....и ми е едно гадно такова...ужасссс ((
                        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
                          Докато не си купиш 'жипка, тогава гледай сеир )
                          да видим до кога ще е сеир
                          гледа ме една патка на среща, че съм на 1 метър от нея и ми прави ляв пред муцуната
                          Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                          AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• На един приятел му връчиха служебно камионче, всъщност джип пикап... това го питах наскоро - има ли разлика в поведението на околните около него.
                            Отговора беше - много малка... идиотията явно вече спиране няма дори като я гледаш от високо.
                            Та не знам какъв джип трябва да си купиш за целта... може би военен Хъмър
                            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Не е така, аз често карам на майка ми старата кола, която е едно Ситроенче Ц3...Отношението към мен когато съм с нея и когато съм с комбито или със служебното Маренго е много различно.
                              156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• След поредния случай, в който виждам някой с вратовръзка, овесена до ташаците (горд младоженец, разбирш ли, нищо общо с алфа ромео), искам да напомня на колегите: вратовръзката следва да стига точно до токата на колана. Ни повече, ни по-малко. Не подлежи на обсъждане.
                                I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                                Roosevelt

Comment

Working...
                                X